“Δεν υπάρχει θέμα Λάρσον, πάμε σε επόμενες επιλογές…”

Δεν υφίσταται πλέον το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αν και δήλωνε θετικός σε μετεγγραφή του στην ομάδα της Λεμεσού δεν έδωσε οριστική απάντηση στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν και ως εκ τούτοι οι γαλάζιοι στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου σήμερα(20/7) στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το φιλικό με την Ανόρθωση: «Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, δείγμα ότι όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα, είδαν αρκετά πράγματα οι προπονητές για να βελτιώσουν, έχουμε ακόμη έξι φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στις υποχρεώσεις μας».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το κυρίως στάδιο, υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες με προπονήσεις για τη φυσική κατάσταση. Καλύπτουμε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όπως πρέπει, θα υπάρχει κόπωση στα φιλικά. Αρχές Αυγούστου αρχίζει το μοντάρισμα».

Για την παρουσία κόσμου στο φιλικό με την ΑΕΛ: «Θα δούμε στο τέλος της εβδομάδας, είναι δύσκολα τα δεδομένα, θα υπάρχει συνεννόηση με την ΑΕΛ».

Για τις επιστροφές παικτών στις προπονήσεις: «Επιστρέφει ο Μάρκοβιτς εντός της εβδομάδας, ο Χάμπος ανεβάζει στροφές».

Για τον Ενσούε και αν δεικνύει πως είναι εκτός πλάνων το ότι δεν έπαιξε με την Ανόρθωση: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, επιλέγει ο προπονητής αυτούς που θέλει, δεν υπάρχει θέμα. Βλέπω διάφορα ότι “πάει στα άκρα” το θέμα και δεν θέλω να τα ξαναδώ. Έχει συμβόλαιο».

Για τα μετεγραφικά εάν προκύπτει κάτι νεότερο: «Υπάρχει προπονητής που επιλέγει τους παίκτες με βάση την ετοιμότητα. Δεν υπάρχει θέμα Λάρσον, πάμε σε επόμενες επιλογές. Η απάντηση του δεν εμπίπτει στα χρονοδιαγράμματα».

Για τον Σελίμοβιτς και τον ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy