Πρωταθλητές και μαθηματικά οι Δράκοι!

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Πόρτο του Σέρζιο Κονσεϊσάο κατέκτησε και μαθηματικά στην Πορτογαλία το 29ο πρωτάθλημα της και δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια.

Μπορεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να ανέβαλε για λίγες ώρες την μαθηματική στέψη της Πόρτο ως πρωταθλήτριας Πορτογαλίας για την φετινή σεζόν, αλλά η επιτυχία των Δράκων ήταν αναπόφευκτη, λόγω της σημαντικής διαφοράς που είχαν από την Μπενφίκα (βρίσκονται πλέον στο +8).

Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο, όμως, φρόντισε να κατακτήσει πανηγυρικά το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια, επικρατώντας στο ντέρμπι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με 2-0 (64′ Ντανίλο Περέιρα, 90’+1′ Μαρεγκά).

Οι Δράκοι δεν μένουν εδώ αφού, μετά την διεξαγωγή των τελευταίων δύο αγωνιστικών, θα κυνηγήσουν να κάνουν δικό τους το νταμπλ, αντιμετωπίζοντας την Μπενφίκα στον τελικό του Κυπέλλου (Σάββατο 01/08, 22:45).

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy