“Να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο Γκέντσογλου…”

Με ανάρτηση του ο Ελλαδίτης πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Δημήτρης Μάρης καυτηριάζει τις δηλώσεις Γκέντσογλου για την Ομόνοια και του ζητά να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Η ανάρτηση:

Με λύπη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Σάββα Γκέντσογλου σε ελλαδικό ΜΜΕ και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι ο Σάββας θα πρέπει να ζητήσει άμεσα δημόσια συγνώμη τόσο από την διοίκηση της Ομόνοιας όσο και από τον πράσινο λαό. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού εγώ ως Ελλαδίτης στην Ομόνοια πέρασα τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου. Η ΑΓΑΠΗ που πήρα από τον κόσμο της Ομόνοιας ήταν μοναδική και είναι κάτι που το βιώνω καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Σάββας να ρωτήσει και άλλα παιδιά από την Ελλάδα που αγωνίστηκαν με επιτυχία στο τριφύλλι και αγαπήθηκαν από τον Πράσινο Λαό. Περιμένω να ακούσω άμεσα τον Σάββα Γκέντσογλου να απολογείται για τις πραγματικά άστοχες και αβάσιμες δηλώσεις που έκανε.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy