Ο Γκουαρδιόλα υποκλίθηκε στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (video)

Ιπποτικός ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έδωσε συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε.

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Και, όπως πέρυσι η Λίβερπουλ έδωσε συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα που κατέκτησε, φέτος ήρθε η σειρά των Πολιτών να ανταποδώσουν τα «μπράβο» στους Κόκκινους.

«Πολλά συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για τη σπουδαία σεζόν και τον τίτλο που κατέκτησε. Έχουμε ακόμα πολλά ματς να δώσουμε στη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στην Λίβερπουλ τη νέα σεζόν» επισήμανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την ήττα της Σίτι από την Τσέλσι, η οποία έστεψε και μαθηματικά την Λίβερπουλ.

«Δεν ήμασταν τόσο σταθεροί όσο την προηγούμενη σεζόν. Η Λίβερπουλ Είχε απίστευτη συγκέντρωση και έπαιζε κάθε ματς λες και ήταν το τελευταίο της. Στην αρχή δεν παίζαμε όπως θέλαμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, οπότε αυτό σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες» πρόσθεσε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος είδε το σερί των δύο διαδοχικών πρωταθλημάτων (2018 και 2019) να διακόπτεται από τα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy