“Κάναμε ήδη δύο μεταγραφές, ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ακόμα τρεις”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε σήμερα(10/6) η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την ανανέωση του Κέρκεζ: «Απομένουν τα τυπικά. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή».

Για τη συμμετοχή του Κέρκεζ στον προγραμματισμό: «Οποιαδήποτε απόφαση παίρνεται σε συνεργασία του προπονητή με το επιτελείο του. Δουλεύουμε πυρετωδώς, ασταμάτητα, γίνονται συναντήσεις και προχωράμε».

Για τις ανανεώσεις με Παντελή και Μουστάκη: «Γίνονται καθημερινά συζητήσεις και επαφές. Όσους μπορούμε τους ανακοινώνουμε επίσημα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλους. Είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια που περιμέναμε».

Για το πώς προχωρά η διαδικασία: «Σιγά σιγά θα ολοκληρώνονται και οι υπόλοιποι. Χρειάζεται χρόνος και συζητήσεις. Όταν καταλήξουμε είμαστε εδώ για τις ανακοινώσεις. Αυτό που βγαίνει είναι ότι υπάρχει άψογη συνεργασία ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση».

 

Για τις μεταγραφές: «Κάναμε ήδη δύο. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ακόμα τρεις. Δεν θα πάμε σε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε σημαντικές θέσεις».

Για την προετοιμασία: «Είναι πράγματα που συζητιούνται. Όταν έχουμε περισσότερα θα ενημερώσουμε».

Για τα διαρκείας: «Υπάρχει πρόθεση να κυκλοφορήσουν εισιτήρια που θα μπορεί να τα αξιοποιήσει ο καθένας ως διαρκείας. Σύντομα θα έχουμε ανακοίνωση και σε αυτό το κομμάτι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy