Ένα ταλεντάκι 9 χρονών στην Κύπρο!!!(video)

Κατά καιρούς διαβάζουμε, ακούμε και βλέπουμε βιντεάκια με παιδιά ταλέντα σε Ακαδημίες του εξωτερικού. Ο “νέος Μέσι”, θα εξελιχθεί σαν τον Ρονάλντο και θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Υπάρχουν στη μικρή μας Κύπρο, ταλεντάκια που δείχνουν από νωρίς, από τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα ότι ξέρουν να “μιλούν” στη μπάλα;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ, αφού ανακαλύψαμε ένα μικρό ταλεντάκι που διαπρέπει στην Ακαδημία του Απόλλωνα και στα πρωταθλήματα Grassroots. Ονομάζεται Γιώργος Χριστοδούλου και έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου του 2011. Ήδη μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για το “Κοκούι” και αυτό που απομένει είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να αναδειχθεί σε μεγάλο ποδοσφαιριστή. Βέβαια είναι μόλις εννιά χρονών και κανένας δεν γνωρίζει ποια πορεία θα πάρει, δύσκολα τα πράγματα αφού οι υποδομές στην Κύπρο κάθε άλλο στηρίζουν τα ταλέντα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι δεν γράφουμε απλά για να γράφουμε. Το βιντεάκι και οι κινήσεις του που κάνει μας εντυπωσίασαν. Με το νούμερο 44 στη φανέλα, αφού αγαπημένη του θέση είναι στην άμυνα και από εκεί κάνει παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy