Νύχτα ελέγχου στη Λεμεσό: Κατασχέθηκαν μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και ξεπέρασαν τις 100 καταγγελίες

Με στόχο την εκστρατεία για πρόληψης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων οδικών συγκρούσεων η Τροχαία της Αστυνομίας Λεμεσού, πραγματοποίησε χθες βράδυ, Παρασκευή (22/5) ελέγχους και περιπολίες από τις 18:00 μέχρι και τις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/5).

Η εκστρατεία ευρείας κλίμακας επικεντρώθηκε στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ (περιοχή εναερίου) με αποτέλεσμα να κατασχεθούν συνολικά 4 ιδιωτικά οχήματα, 10 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, 3 μοτοποδήλατα και 1 τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Όσον αφορά τις καταγγελίες που εκδόθηκαν, συνολικά έφτασαν μέχρι και τις 106 για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, εκ των οποίων οι περισσότεροι καταγγέλθηκαν για παράβαση σήματος τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τις περιπολίες και την ανακοπή των οχημάτων από αστυνομικά μέλη, εκτός από τις πιο πάνω καταγγελίες, μέλη της δύναμης προχώρησαν και σε τρεις συλλήψεις για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών κατά τους ελέγχους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy