Διακαής πόθος του Σωφρόνη ο Κονέ, ενδιαφέρον και από τον ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε πολύ και είναι διακαής πόθος του προπονητή του Απόλλωνα Σοφρώνη Αυγουστή είναι ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός του Εθνικού Άχνας, Ιμπραχίμ Κονέ. Ο Απόλλωνας όπως μάθαμε είχε κάνει μια κρούση στον Εθνικό αλλά τον περασμένο Γενάρη το κασέ του ήταν απαγορευτικό, ήθελαν κάτι περισσότερο από 200 χιλιάδες ευρώ.

Βέβαια με το οικονομικό κομμάτι των Σωματείων να έχει πλέον αλλάξει λόγω της οριστικής διακοπής ίσως οι απαιτήσεις του Εθνικού να έχουν πέσει. Σε σημερινές(18/5) του ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Γιάννος Δημοσθένους, ανέφερε για τον Κονέ ότι, “έγινε μια κρούση, όμως την απόφαση θα την πάρουμε τις επόμενες μέρες. Οι προτάσεις είναι από δύο ομάδες. Μια από την Κύπρο και μια από το εξωτερικό. Θέλουμε το σωματείο να έχει κέρδος για να μπορέσει να επιβιώσει”.

Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν ότι ενδιαφέρον επέδειξε και την τελευταία στιγμή ο ΑΠΟΕΛ. Για να δούμε αν ο Κονέ μείνει Κύπρο και σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy