Για 6 Ιουνίου η Championship, νωρίτερα από την Premier League

Η Championship ενδέχεται να επαναρχίσει στις 6 Ιουνίου στην Αγγλία, νωρίτερα δηλαδή από την Premier League.

Οι κυβερνητικές και ποδοσφαιρικές αρχές στην Μεγάλη Βρετανία κάνουν τα αδύνατα δυνατά για την επανέναρξη της Premier League, αλλά ενδέχεται η Championship να… προλάβει την μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πηγές της EFL (English Football League) αποκάλυψαν στο «ESPN» ότι γίνεται συζήτηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν από την πιθανή ημερομηνία επανέναρξης της Premier League. Δεν θα επαναρχίσουν, αντίθετα, League 1 και League 2, οι αμέσως επόμενες κατηγορίες, οι οποίες όμως θέλουν να ολοκληρώσουν τα πλέι οφ ανόδου.

Οι 24 ομάδες της Championship έχουν να δώσουν ακόμα εννέα παιχνίδια, ήτοι 108 συνολικά, χωρίς να υπολογίζεται η διαδικασία των πλέι οφ ανόδου στην Premier League, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες από την τρίτη έως την έκτη θέση.

Στις 13 Μαρτίου, όταν και διεκόπη το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Αγγλίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Λιντς οδηγούσε την βαθμολογική κούρσα, έχοντας εφτά βαθμούς διαφορά από την τρίτη Φούλαμ, πρώτη ομάδα εκτός της πρώτης δυάδας που δίνει απευθείας εισιτήριο για την Premier League.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy