STOP στη σεζόν εάν παραβιαστούν οι κανόνες

Η βρετανική αστυνομία θέλει  να υπάρχει στο…τραπέζι, ξεκάθαρη η προοπτική ακύρωσης της σεζόν, εάν  οι οπαδοί δεν σεβαστούν  τις κοινωνικές αποστάσεις όταν οι αγώνες επιστρέψουν μετά από διακοπή λόγω της πανδημίας COVID-19, όπως δήλωσε ο ανώτερος αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας ποδοσφαίρου. Ο Μαρκ Ρόμπερτς, επικεφαλής  του σχεδιασμού για την αστυνόμευση στα γήπεδα της Αγγλίας, δήλωσε στην εφημερίδα The Daily Telegraph, ότι δεν θα επιτρέπεται στους οπαδούς να συγκεντρώνονται έξω από τα στάδια πριν ή μετά τους αγώνες, ενώ ο ιός εξακολουθεί να αποτελεί απειλή.
«Αυτό που δεν θέλουμε είναι να γίνουν  πράγματα που ακυρώνουν όλη τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι μέσω της κοινωνικής απομόνωσης, βλέποντας  τους φιλάθλους  να συγκεντρώνονται  σε γήπεδα και  χώρους προπόνησης», είπε. «Αυτό που θα θέλαμε, είναι να γίνει ξεκάθαρο πως εάν  ξεκινήσουν ξανά τα παιχνίδια , σε περίπτωση που οι οπαδοί δεν τηρούν τους περιορισμούς, τότε το πρωτάθλημα να σταματήσει. Είμαι πολύ πρόθυμος να το θέσω ως προς τους φιλάθλους:όσο περισσότερο συμμορφώνεστε με τους περιορισμούς, τόσο πιο εύκολο θα ολοκληρωθεί η σεζόν.»

Η Premier League  βρίσκεται σε αναμονή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας, αν και ο Βρετανός υπουργός αθλητισμού δήλωσε ότι έχει συνομιλήσει με τους διοργανωτές με σκοπό να επιστρέψει το ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy