Αποκαλυπτικό: Ποιες ομάδες θέλουν διακοπή και ποιες συνέχιση του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας στη σημερινή(30/4) σύσκεψη για τον αθλητισμό πραγματοποιείται, στις 11.30, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, η ηγεσία της ΚΟΠ θα πάρει μαζί της και τις θέσεις των ομάδων όσον αφορά τη διακοπή ή επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Οι ομάδες εννοείται ότι ενημέρωσαν την ΚΟΠ για τις θέσεις τους.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι οι θέσεις όλων των ομάδων τόσο της Α΄κατηγορίας, όσο και της Β΄κατηγορίας είναι να διακοπούν τα πρωταθλήματα, εξαιρουμένων της Ανόρθωσης και του Άρη, που θέλουν  τη συνέχιση. Η σύσκεψη όπως μαθαίνουμε θα αναλωθεί περισσότερο με το ποδόσφαιρο και θα ξεκινήσει με μισή ώρα παράταση δηλαδή στις 12:00.

Όλα θα κριθούν λοιπόν σήμερα εάν θα έχουμε συνέχιση των πρωταθλημάτων ή οριστική διακοπή!

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν ομοσπονδίες για ατομικά και ομαδικά υπαίθρια αθλήματα και εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ), του Συνδέσμου Προπονητών, του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), καθώς και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού, Φοίβος Ζαχαριάδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy