Professor: Αυτό είναι το trailer της πολλά υποσχόμενης σειράς που θα πρωταγωνιστήσει

Τα Mediapro Studios, σε συνεργασία με την Hulu Japan και την HBO Asia, έχουν κυκλοφορήσει τις πρώτες εικόνες του «The Head», της διεθνούς σειράς, σκηνοθεσίας του Jorge Dorado, με σενάριο των αδελφών Álex και David Pastor και με πρωταγωνιστή τον Álvaro Morte, τον “professor” του «La casa de papel». Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου σε 30 χώρες και σε περισσότερες από 15 γλώσσες.

Το «The Head» είναι ένα θρίλερ επιβίωσης σε έναν πολικό σταθμό στην Ανταρκτική, στον διεθνή σταθμό Polaris VI, με πλοκή αγωνίας και μυστηρίου που ξετυλίγεται στο κρύο, τον άνεμο και στις απέραντες εκτάσεις του πάγου της Ανταρκτικής.

Αποτελείται από πάνω από 6 επεισόδια των 50 λεπτών και οι διάλογοι είναι στα Αγγλικά και στα Δανικά.

Η σειρά αποτελεί μια πρωτότυπη και ασυνήθιστη ισπανική παραγωγή, αφού το σετ των δύο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην Τενερίφη, ο επιστημονικός σταθμός, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της δράσης, αναπαράγεται σε πραγματική κλίμακα, η οποία επέτρεψε τη λήψη φοβερών πλάνων με τους πρωταγωνιστές να περιπλανιούνται στο σταθμό με πλήρη αλήθεια. Η παραγωγή ταξίδεψε επίσης στην Ισλανδία για να τραβήξει τα εξωτερικά της σειράς στα τραχιά τοπία της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy