Ο Ινιέστα έδινε μάχη με την κατάθλιψη μετά την κατάκτηση του Champions League το 2009

Ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψη πως έπασχε από κατάθλιψη το 2009 μετά την κατάκτηση του Champions League από την Μπαρτσελόνα!

 

Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε για τον θάνατο του καλού του φίλου, Ντάνι Χάρκε από καρδιακή προσβολή: «Όταν έμαθα τα νέα, ήταν σαν κάποιος να μου έδωσε μπουνιά. Ήταν ένα γερό σοκ για μένα. Και πραγματικά ήμουν χάλια, δεν ένιωθα καλά. Οι ημέρες περνούσαν και καταλάβαινα ότι η κατάσταση μου δεν βελτιώνονταν», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει πως ζήτησε βοήθεια από τους γονείς του.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του Χοσέ Αντόνιο: «Όταν ο γιος σου είναι 25 χρονών και σου ζητάει να κοιμηθεί στο κρεβάτι με τους γονείς του, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Ο Ινιέστα αναγκάστηκε να πάει σε ψυχολόγο ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια που του προσέφερε ο τότε προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ του είχε πει ότι το σημαντικότερο είναι ο Αντρές ο άνθρωπος, όχι ο ποδοσφαιριστής».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy