Κοιμούνται στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης Αργεντινοί ποδοσφαιριστές!

Περιμένοντας μάταια την Κυβέρνηση της πατρίδας τους να δώσει λύση στο ζήτημα που τους έχει «εγκλωβίσει» στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, τρεις Αργεντινοί ποδοσφαιριστές κοιμούνται εκεί καθώς δεν τους έχει δοθεί άδεια να επιστρέψουν στη χώρα τους!

Οι Λεονάρντο Χιλ, Σέρχιο Βίτορ και Κριστιάν Γκουάνκα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και ήθελαν να γυρίσουν στην πατρίδα τους με πτήση μέσω του Σάο Πάουλο.

Ωστόσο, οι πτήσεις από τη Βραζιλία στην Αργεντινή και το ανάποδο έχουν απαγορευτεί, πράγμα που σημαίνει ότι για τους τρεις ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να δώσει λύση η Κυβέρνηση της χώρας τους ώστε να καταφέρει το ιδιωτικό τσάρτερ τους να φτάσει στο Μπουένος Άιρες.

«Έχουμε χτυπήσει όλες τις πόρτες, έχουμε απευθυνθεί παντού, βλέπουμε άδεια αεροπλάνα να πηγαίνουν προς το Μπουένος Άιρες για να πάρουν ανθρώπους που δεν είναι Αργεντινοί κι εμάς δεν μας βοηθάει η ίδια μας η χώρα» είπε ο Χιλ στην Bild έχοντας «εγκλωβιστεί» για πέντε ημέρες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης!

Ο Γκουάνκα «πετούσε» με τη σύζυγο, τις δυο τους κόρες, οι οποίες κατάφεραν να βρουν ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο αλλά εκείνος κοιμάται στο αεροδρόμιο… «Κοιμόμαστε εδώ και δεν υπάρχει ψυχή εδώ μέσα…» είπε από την πλευρά του…

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy