Και η Ιντερ στο… κόλπο για την απόκτηση του Πογκμπά

Μία ακόμα ομάδα φαίνεται πως έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τη Ρεάλ και Γιουβέντους η Ιντερ έχει βάλει κι αυτή στο στόχαστρο τον Γάλλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεταξύ της πρώτης του αγάπης, τη Γιουβέντους και την ομάδα του αγαπημένου του προπονητή, Ζιντάν τη Ρεάλ προκύπτει μία νέα -εντυπωσιακή- πιθανότητα μεταγραφής για τον Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με την «Tuttorsport» , ο Γάλλος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» έχει μπει στο μπλοκάκι του Αντόνιο Κόντε για το καλοκαίρι.

Το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ, παραμένει αβέβαιο και έτσι οι «νερατζούρι» θα ήθελα να κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του.

«Για τον Πογκμπά η Ιταλία είναι ένα δεύτερο σπίτι. Δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει στη Γιουβέντους. Αλλά θα το συζητήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν», είχε δηλώσει ο Ραϊόλα τον Φεβρουάριου μετά τον ημιτελικό του Ιταλικού Κυπέλλου στο Σαν Σίρο μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι το όνομα του Πολ Πογκμπά, θα είναι περιζήτητο…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy