Αβραάμ: “Έχω ξεχάσει το σχήμα της μπάλας”

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

Για την καθημερινότητα του: «Προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο μπορούμε. Κάνουμε τα προγράμματα που μας έχουν δώσει. Σπίτι, οικογένεια και μαγειρική. Είμαι καλός στην μακαρονάδα. Τα εύκολα τα κάνω εγώ, τα δύσκολα η γυναίκα μου. Παίζουμε και κούκλες με τη μικρή».

Πως νιώθεις να λειτουργεί ο οργανισμός σου σε τέτοιες συνθήκες; «Το πιο δύσκολο είναι το τρέξιμο, αφού είναι σκληρή η επιφάνεια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι και το ποδήλατο μια λύση, αλλά πόση ώρα…».

Για τις δυσκολίες που θα έχουν όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις: «Έχω ξεχάσει το σχήμα της μπάλας. Αυτό μας δυσκολεύει. Η περίοδος των 3-4 βδομάδων που μας δώσουν θα είναι μια καλή περίοδος».

Για την πορεία της ΑΕΛ: «Στο κύπελλο περάσαμε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα. Χάσαμε βαθμούς από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά. Κερδίσαμε ντέρμπι και χάναμε δικά μας παιχνίδια. Υπήρχαν και παιχνίδια που αδικηθήκαμε από τη διαιτησία. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».

Για το στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου: «Είμαστε στα ημιτελικά. Με τρία ματς ουσιαστικά, θα βγεις στην Ευρώπη».

Για την πορεία πέρσι και φέτος με περιορισμένο μπάτζετ:«Είμαστε στους στόχους μας, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και περισσότερα πράγματα».

Για την λιγοστή παρουσία κόσμου: «Έπαιξα και αντίπαλος της ΑΕΛ, με 6.000 κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι χειρότερο αυτό που συμβαίνει. Είναι ότι χειρότερο να παίζεις χωρίς κόσμο. Ακόμα αντίπαλοι να είναι, αυτό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση».

Τι ξεχώρισες φέτος: «Ξεχώρισαν η Ανόρθωση και η Ομόνοια βάσει πορείας. Η Ομόνοια ήταν πιο σταθερή. Είναι δύο μεγάλες ομάδες που δεν είχαν καλές παρουσίες. Η επιστροφή του κόσμου αυτών των ομάδων ήταν επίσης κάτι που ξεχώρισε».

Για τα νέα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι: «Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να βρεθεί μια κοινή λύση. Όλοι θέλουμε να γίνει το ιδανικό για όλες τις πλευρές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy