“Εμείς με προσωπικές θυσίες κρατήσαμε την ομάδα ζωντανή…”

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν είναι στον συνασπισμό μαζί με τις υπόλοιπες 15 ομάδες της β΄ κατηγορίας: «Δεν είμαστε και δεν πρόκειται να μπούμε στον συνασπισμό αυτό. Κάναμε μια εισήγηση πριν δύο εβδομάδες για να πάρει απόφαση η ΚΠΟΠ να γίνουν οι ομάδες 16 στην α΄ κατηγορία για να μην αδικηθεί κανείς. Αυτό μόνο αν δεν μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Η Εισήγηση αυτή υιοθετήθηκε από12 ομάδες της β΄ κατηγορίας. Τα δεδομένα αυτή την στιγμή δείχνουν ότι μπορεί το πρωτάθλημα να παιχτεί με βάση τα χρονοδιαγράμματα της UEFA».

Για τις δυσκολίες και το θέμα των υψηλών θερμοκρασιών το καλοκαίρι: «Δεν είναι θέμα η θερμοκρασία. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ύφεση μέχρι τέλος Απριλίου. Είναι άδικο αυτή την στιγμή να διακοπεί το πρωτάθλημα, να ανέβουν δύο ομάδες και να μην πέσει κανείς από την β΄ κατηγορία. Γιατί να μην υποβαθμιστεί μία ομάδα από την α΄ κατηγορία και να ανέβουν τρεις. Η ομάδα μου βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία. Εμείς δεν θα τερματίσουμε στους πρώτους δύο αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τερματίσουμε πρώτοι».

Θα συνεχίσετε μόνοι σας; «Δεν μας ενοχλεί αυτό, πολλές φορές και στο παρελθόν πορευτήκαμε μόνοι. Εμείς με προσωπικές θυσίες κρατήσαμε την ομάδα ζωντανή. Το καλοκαίρι όλοι έλεγαν ότι αυτή η ομάδα θα έπεφτε στην γ΄ κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς Κύπριους και θα είναι άδικο γι’ αυτή την ομάδα να μην βρεθεί στην α΄ κατηγορία».

Με τους ξένους ποδοσφαιριστές σας τι γίνεται;«Έμειναν όλοι οι ξένοι. Δεν είναι πολλοί αλλά αυτοί που είναι στην ομάδα έμειναν εδώ. Κάποιες άλλες ομάδες χωρίς οποιαδήποτε απόφαση είτε τερμάτισαν συμβόλαια, είτε τους άφησαν να φύγουν. Εμείς τους ζητήσαμε να μείνουν και πληρώνουμε τα σπίτια τους».

Πως θα πληρώσετε εσείς, ποιους μήνες; «Εμείς συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε ότι αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί μέχρι τον Αύγουστο τότε θα πληρωθούν όλο το συμβόλαιο τους όπως είναι σήμερα και θα καλύψουμε και τα έξοδα για τα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους και τους διαβεβαιώσαμε ότι δεν α έχουν οικονομικό πρόβλημα. Είναι όλοι πρόθυμοι να παραμείνουν με αυτές τις συνθήκες».”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy