Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. είναι άξια συγχαρητηρίων!

Πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών είναι από την Παρασκευή το βράδυ η Ολυμπιάς Φρενάρους. Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020 οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 3-0 σετ και έκαναν το 3-0 στις νίκες, αφού είχαν σημειώσει άλλες δυο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Ολυμπιάς ήταν πολύ καλύτεροι στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου των εγκαταστάσεων του Γυμνασίου Φρενάρους «Φώτη Πίττα» και κέρδισε τη Λεμεσιανή ομάδα στα τρία σετ με 25 -18, 25-16, 25-20.

Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. είναι άξια συγχαρητηρίων αφού όντως ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και διεκδίκησε το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις.

Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν με τους: Ζaitcha, Payan, Betutska, Ξενοφώντος, Σαράντης, Αδάμου – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς – Αλλαγές: Παύλου, Ανδρέου.

Τις απονομές σε πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς και ο Α Αντιπρόεδρος δρ Κώστας Κωνσταντίνου.

Τον πρώτο Τελικό σφύριξαν οι Α. Δανιήλ και Σ. Καρκίδης. Σημειωτής ήταν ο Α. Μάρκου και παρατηρητής Διαιτησίας ο Α. Κολοκοτρώνης.

Π. Κωνσταντίνου: «Συγχαρητήρια και στην Ε.Ν.Α.ΑΘ –Θέλουμε και το Κύπελλο»

Δήλωση αθλητικού πολιτισμού από τον προπονητή της Ολυμπιάδος Φρενάρους Παύλο Κωνσταντίνου μετά τον Τελικό στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ. Ο κόουτς των Φρεναριτών έδωσε πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. για την παρουσία της. Ο κ. Κωναταντίνου συνεχάρη και τους παίκτες του ασφαλώς δηλώνοντας ότι πλέον ο στόχος είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του νταμπλ. Ο κ. Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τους Φρεναρίτες και τους οπαδούς της Ολυμπιάδος που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο  «Φώτη Πίττα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy