“Τους δείχνουμε βίντεο για το πώς ήταν η κερκίδα της ΑΕΛ”

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Γερολέμου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την παρουσία της ομάδα στην 6άδα και στα ημιτελικά του κυπέλλου, τους στόχους, τα πλέι οφ, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που απέχει από τα γήπεδα.

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΛ και τους στόχους στην συνέχεια: «Πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στην πρώτη 6άδα. Τώρα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη, να συνεχίσουμε και στον θεσμό του κυπέλλου».

Για το ότι ακολουθούν μόνο ντέρμπι από εδώ και στο εξής:«Ξέρουμε ότι κάθε εβδομάδα θα έχουμε ντέρμπι. Είναι ένα κίνητρο για εμάς αυτό και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι για την παρουσία μας στην 6άδα, όμως στόχος μας είναι να φτάσουμε και στον τελικό του κυπέλλου και να διεκδικήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Ομόνοια πάει για το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον κόσμο που δεν ακολουθεί μαζικά την ΑΕΛ:«Μας έχει λείψει πολύ. Οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται στην Κύπρο, τους δείχνουμε βίντεο για το πώς ήταν η κερκίδα της ΑΕΛ και ζητούν τον κόσμο πίσω. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για να έρθει πίσω ο κόσμος. Όχι μόνο στην ΑΕΛ, αλλά σε όλες ομάδες».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα πήρα κάποιες ευκαιρίες από τον προπονητή μου και θα συνεχίσω να προσπαθώ. Εκεί που θα αποφασίσει ο προπονητής μου ότι πρέπει να αγωνιστώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ:«Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια με τον κ. Κέρκεζ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους και μας δίνει κίνητρο στις προπονήσεις».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ΑΕΛ: «Δεν υπάρχει άγχος. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Είναι ένα πολύ καλό ρόστερ και όλοι οι παίκτες είναι 100% έτοιμοι. Είχαμε τραυματισμούς μέσα στη σεζόν όμως όσοι χρειάστηκαν έδειξαν την αξία τους».

*«Θέλουμε τον κόσμο να επιστρέψει πίσω. Στη θέση που ξέρει πολύ καλά. Θέλουμε να μας δώσει το κίνητρο, το πάθος που έλειψε από την ομάδα, η «καυτή» ατμόσφαιρα. Μας επηρέασε πολύ η αποχή του κόσμου που μας έδινε τη δύναμή του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy