Δίπλα στους Ελλαδίτες ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ

Πρωτοβουλία από το ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, οργανώνει εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους αδελφούς Ελλαδίτες οι οποίοι εδώ και μέρες βρίσκονται σε επιφυλακή προσπαθώντας να σταματήσουν κάθε κύμα μεταναστών που προσπαθεί να μπει παράνομα στην Ελλάδα.

Η συλλογή ειδών θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στο Οίκημα Δυτικών Προαστίων στον Υψωνα.

Τα τρόφιμα που χρειάζονται είναι ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, κρουασάν, μπισκότα, καφες, νερό, χυμοί.

Το Οίκημα μας είναι ανοικτό καθημερινά από τις 17:00 μ.μ το απόγευμα μέχρι τις 00:00 π.μ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Λειτουργό του Συνδέσμου μας κ. Μαρίνο Νικόλαου.

Καλούμε όλους τους δημότες της πόλης μας να ενισχύσουν τις προσπάθειες μας, προσφέροντας ότι μπορούν.

Υ.Γ Όταν βρίσκεται σε κίνδυνο ή ασφάλεια και η υγεία των πολιτών μιας χώρας τότε το θέμα σταμάτα να είναι ανθρωπιστικό.

Υ.Γ Η Ιστορία επαναλαμβάνεται όπως το 1974, από τη στιγμή που βγάζουν έξω από τις φυλακές ισοβίτες δολοφόνους και βιαστές δεν χωράει πλέον αμφιβολία ότι οι Τούρκοι δεν έχουν Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο.

Υ.Γ Όσοι πιστεύουν ότι το να διαφυλάξει κάποιος τα σύνορα του ή το σπίτι του είναι απάνθρωπο, τότε ας ανοίξουν τα σπίτια τους να τους φιλοξενήσουν και να σταματήσουν να μας το παίζουν όλοι εκ του ασφαλούς ανθρωπιστές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy