“Εκτός ο Γιαννιώτας, ο Γκακπέ, ο Μολ και θα δούμε για τον Χάμπο”(ηχητικό)

Ο Απόλλωνας έφθασε σε μια σπουδαία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και πλέον μπαίνει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα παλέψει για ένα μεγάλο comeback. Σε σημερινές(3/3) δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος: «Απ’ τις πέντε ομάδες εμείς και η ΑΕΚ είμαστε στην πιο δύσκολη θέση. Σίγουρα προσδοκούσαμε σε καλύτερο πλασάρισμα πριν από μερικές εβδομάδες αλλά η διαφορά ψαλιδίστηκε. Είχαμε κάνει δυο νεκρά διαστήματα φέτος και γνωρίσαμε πολλές ήττες και σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας αρχής γενομένης στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό».

Για το γεγονός πως όλοι χάνουν βαθμούς: «Εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας. Δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για τη συνέχεια. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν έχει καμιά σημασία. Αν εμείς δουλέψουμε και παρουσιαστούμε όπως πρέπει σίγουρα θα βρούμε ευκαιρίες για να μειώσουμε και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός ο Γιαννιώτας, ο Γκακπέ, ο Μολ και θα δούμε για τον Χάμπο. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μάρκοβιτς. Ο Πέδρο είχε ένα μικροπρόβλημα τις τελευταίες μέρες και τον βόλεψε το γεγονός πως είχε κάρτες με την Νέα Σαλαμίνα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι παρά να το χάσει».

Για το πρόγραμμα: «Είναι άλλο το να δίνεις παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες και διαφορετικά ένα παιχνίδι την εβδομάδα και προπονητής να μπορεί να δουλέψει όπως θέλει».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Να κρατάμε μικρό καλάθι και δεν είναι θέμα φόβου ή κάτι άλλο. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και καθρέφτης είναι το γήπεδο. Έχουμε τρομερή πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και θα καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Για το γήπεδο της Λεμεσού και το θεμέλιο λίθο: «Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και ο Απόλλωνας εργάζεται για το νέο γήπεδο καθημερινά τα τελευταία δυο χρόνια. Όλο το προσωπικό πήγε σε ταξίδια για να επιμορφωθεί σε θέματα και να αποκομίσει εμπειρίες που θα βοηθήσουν. Ευχαριστούμε την πολιτεία και τoν ΚΟΑ βοήθησαν έμπρακτα το τελευταίο καιρό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy