Όταν βλέπει Απόλλωνα αφηνιάζει ο Τάαμαρι!

Βλέπει “κυανόλευκα” και Απόλλωνα και «αφηνιάζει» ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Μούσα Αλ-Τάαμαρι ειδικά μέσα στο ΓΣΠ και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα στατιστικά! Συγκεκριμένα ο Αλ-Τάαμαρι, στους 6 αγώνες που αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα στο θεσμό του πρωταθλήματος σκόραρε συνολικά 5 γκολ με 4 εξ αυτών να σημειώνονται μέσα στο ΓΣΠ!

Συνολικά ο Αλ-Τάαμαρι από την περσινή περίοδο που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ σημείωσε στο θεσμό του πρωταθλήματος 12 γκολ με τα 5 γκολ, ποσοστό 42% να επιτυγχάνονται κόντρα στον Απόλλωνα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλ-Τάαμαρι, μόνο κόντρα στον Απόλλωνα κάνει πάρτι και μόνο το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα δεν καταφέρνει να βρει τρόπους να περιορίσει την δραστηριότητα του αφού κόντρα στην ΑΕΚ δεν έχει σκοράρει ποτέ, ενώ ούτε φέτος κόντρα στους φετινούς ανταγωνιστές του ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Ομόνοια, έχει σκοράρει!

Το να δηλώνεται από τον προπονητή του Απόλλωνα  ότι «γνωρίζαμε ότι όταν μπήκε ο Τάαμαρι θα έκανε κινήσεις συγκεκριμένες, αυτό σίγουρα δεν είναι στα υπέρ του, αντιθέτως στα εις βάρος του,  αφού για μια ακόμη φορά γνώριζε τις απεριόριστες δυνατότητες του Τάαμαρι αλλά λύσεις για πολλοστή φορά δεν βρήκε και άφησε τον Ιορδανό να οργιάζει για μια ακόμη φορά!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy