Ζητούμενο οι βαθμοί και όχι το θέαμα

Το σημερινό ντέρμπι είναι δύσκολο αλλά και κρίσιμο για την ΑΕΛ, καθώς στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται δεν υπάρχει οτιδήποτε σίγουρο για την εξάδα. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κέρκεζ, θα το παλέψει μέχρι τέλους για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Βόσνιος προπονητής θα παρουσιάσει ότι καλύτερο, προσδοκώντας η ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Το θέαμα στο σημερινό(16/2) ντέρμπι έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς το μεγάλο ζητούμενο είναι οι βαθμοί.  Κόντρα στην Ομόνοια, ο προπονητής της ΑΕΛ αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους που ξεκίνησαν απέναντι στην ΑΕΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και μπροστά του οι Α. Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα και Ράσο, ενώ στα δύο άκρα θα κινούνται οι Χ. Κυριάκου δεξιά και Αβραάμ αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, οι Ζντραφκόσκι και Μεντόγιεβιτς θα έχουν ανασταλτικό ρόλο και ο Αγκάνοβιτς ως επιτελικός. Στην κορυφή θα είναι δύο από τους Χουράδο, Εμαέ και Μαΐντεβατς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy