Παγωμένη ΛΕΜΕΣΟΣ!!!

Είναι που είναι ψοφόκρυο, με χαμηλές θερμοκρασίες, ήρθε και η 19η αγωνιστική να παγώσει ακόμα πιο πολύ εμάς τους Λεμεσιανούς.

Να πάρουμε τα πράγματα χρονικά. Ο Απόλλωνας πάγωσε στο Τσιρείο από την Ε.Ν.Π, αφού κατάφερε να χάσει με 0-1 και να ρίξει στα σκουπίδια, τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής!

Η ΑΕΛ έμεινε στη σπουδαία νίκη του τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική με την οποία πατούσε γερά στην εξάδα και κατάφερε να κλωτσήσει την καρδάρα και να χύσει το γάλα, αφού η ήττα της εκτός έδρας από την Πάφο με 2-0, ήταν μεγάλο πισωγύρισμα.

Όσοι φίλοι των δύο ομάδων πήγαν γήπεδο πάγωσαν για τα καλά και όσοι ήταν μαζεμένοι στα καφέ και τις μπυραρίες έτρεξαν σπίτια τους να σιεπαστούν μες τα ρούχα που τη ψατζιή!!! Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχει αν και ζοφερό φαίνεται το μέλλον και για τις δύο ομάδες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy