Το βίντεο του Κόμπε Μπράιαντ με τα περισσότερα views στο youtube(video)

Κάποιος θα περίμενε ένα κάρφωμα, ένα λέι απ ή έστω κάποια από τα αγαπημένα του buzzer beater. Και όμως, το βίντεο με τα 21 εκατ. views δεν δείχνει αυτό τον Kobe.

Έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα του NBA, έχει πάρει δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει πετύχει χιλιάδες πόντους με διάφορους τρόπους, έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όμως, το βίντεο του Κόμπι Μπράιαντ με τα περισσότερα views στο YouTube δεν έχει κάποια εντυπωσιακή κίνηση του στο παρκέ, αλλά τον μη φόβο του σε μια φάση. Στις 7 Μαρτίου του 2010, ο Κόμπι Μπράιαντ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς αντιμετώπισε τους Ορλάντο Μάτζικ και είχε πολλές αψιμαχίες με τον Ματ Μπαρνς.

Σε μία από τις πιο εικονικές στιγμές του, ο Ματ Μπαρνς έκανε πως πετάει την μπάλα στο πρόσωπο του Kobe Bryant, αλλά αυτός όχι μόνο δεν έσκυψε, δεν φοβήθηκε, αλλά δεν κούνησε καν τα μάτια του…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy