«Χάνει» Βάρντι για δύο μήνες

Μεγάλο πλήγμα για Λέστερ

Σημαντικό πλήγμα αποτελεί για τη Λέστερ ο τραυματισμός του Τζέιμι Βάρντι στον ιγνυακό τένοντα, καθώς ο τεχνικός των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε σήμερα (7/1) ότι ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο 34χρονος στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει εννέα γκολ στην εφετινή Premier League, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του νικηφόρου (1-0) αγώνα με τη Λίβερπουλ στις 28 Δεκεμβρίου, παρά το πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα που τον είχε αφήσει εκτός «μάχης» στην ήττα 6-3 της “Boxing Day” (26/12) από τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Ο Βορειο-ιρλανδός τεχνικός τόνισε ότι ο Βάρντι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο υπογράμμισε πως ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. «Ο Τζέιμι θα είναι εκτός γι’ αρκετές εβδομάδες» επισήμανε ο Ρότζερς, ενόψει του αυριανού αγώνα της -κατόχου του τροπαίου- Λέστερ με τη Γουότφορντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, και πρόσθεσε: «Το πρόβλημά του βρίσκεται στο πάνω άκρο του ιγνυακού τένοντά του, στόχος είναι να επιστρέψει τον Μάρτιο. Δεν χρειάζεται επέμβαση και αυτή ήταν η μοναδική καλή είδηση απ’ αυτό».

Στο μεταξύ, ο Ρότζερς τόνισε ότι ο κεντρικός αμυντικός, Τζόνι Έβανς, θα μείνει εκτός δράσης έως τον Απρίλιο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα. Ο 49χρονος τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Λέστερ να προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy