Παπαδόπουλος: “Δε θα υποτιμήσουμε την ΠΑΕΕΚ και θα είμαστε το ίδιο διψασμένοι όπως σε κάθε παιχνίδι”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του υπεύθυνου γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλου

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, σε σημερινές(17/12) του δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, στον Λιάσο Λουκά και στη μεταγραφική Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: «Δεν τελειώνει κάτι αν κερδίσουμε σήμερα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ευφορία μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και δε θέλουμε να επηρεαστούμε. Η ΠΑΕΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει τον σεβασμό μας. Έχει την ποιότητα να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα». Δε θα υποτιμήσουμε την ΠΑΕΕΚ και θα είμαστε το ίδιο διψασμένοι όπως σε κάθε παιχνίδι. Στην οικογένεια του Άρη αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο σημερινό παιχνίδι».

Για τον Λιάσο Λουκά: «Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να δείξει πράγματα πρέπει να έχει ένα καλό προπονητή. Αυτό που λένε όταν έχεις καλούς παίκτες μπορούν να παίξουν με οποιοδήποτε προπονητή αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο προπονητής πρέπει να μπορεί να κάνει τους παίκτες σύνολο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εμπιστευθήκαμε τον Λιάσο και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες».

Για τη μεταγραφική Ιανουαρίου: «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο για να ενισχυθούμε. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Όμως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Αν είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρουμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε τότε θα κάνουμε κινήσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy