Να μην εφησυχάσει με το γκολ του Νταμπό

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΔΟΞΑ 1-0

Δεν θα πρέπει να μείνει στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας, αλλά θα πρέπει να σημειώσει και κάποιο δεύτερο έτσι ώστε να μην κινδυνέψει στην επανάληψη.

Γεμάτο  ήταν το πρώτο 15λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Απόλλωνας μπήκε μπροστά στο σκορ στο 5ο λεπτό, όταν ο Νταμπό εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας του Χαμάς από αριστερά, ενώ στο 12΄είχαμε την αναγκαστική αλλαγή για τους «γαλάζιους» με τον Στορ να παίρνει τη θέση του Πίττα που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Η Δόξα προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει τους «γαλάζιους», όμως οι προσπάθειες της δεν είχαν αποτέλεσμα. Μέχρι και το 35ο λεπτό είχαμε παιχνίδι κέντρου, χωρίς κάποιες ευκαιρίες.

Για ένα δίλεπτο η Δόξα που μέχρι το 40΄δεν είχε κάνει φάση βρήκε δύο κλασσικές ευκαιρίες με ισάριθμες κεφαλιές του Σάσι. Στην πρώτη ο Γιοβάνοβιτς έσωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, που η εκτέλεση του έφερε και πάλι κεφαλιά γυριστή, που έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι «γαλάζιοι» κινδύνεψαν να ισοφαριστούν, αφού μετά τα πρώτα λεπτά και το υπέρ τους σκορ εφησυχάστηκαν. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 1-0.

 

Κίτρινες: / Οικονομίδης

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Μαυρίας, Χάμπος, Κολ, Ζράντι, Πίττας, Νταμπό, Αλμπάνης, Β.Γιοβάνοβιτς

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Παπουνασβίλι, Στορ, Τζουμ, Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Φιλιώτης, Ψύχας, Ουέλλιγκτον, Ίλιεφ

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Οικονομίδης, Κοβάσεβιτς, Λαφράνς, Μπαλντέ, Αντάμοβιτς, Στυλιανού, Καραμανώλης, Καλλής, Σασί

Αναπληρωματικοί: Πρινιωτάκης, Ολιβέιρα, Τιτζανί, Κέβιν, Σαντίκ, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Μέσκα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy