Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Πρώτος σκόρερ στις εθνικές ομάδες με 111 γκολ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την Πορτογαλία στο 89' την Ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία. Και λίγο μετά πέτυχε και το υπ' αριθμόν 111

Ένα ακόμη σπουδαίο παράσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο 36χρονος σούπερ σταρ ισοφάρισε για την Πορτογαλία στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι έφτασε τα 110 γκολ με το εθνόσημο και έγινε μόνος πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων ξεπερνώντας τα 109 γκολ του Ιρανού Αλί Νταεΐ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στο ίδιο ματς νωρίτερα απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι, μετρά πλέον 49 γκολ στις τελευταίες 47 εμφανίσεις του με το εθνόσημο. Και συνεχίζει!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιρλανδία έγινε η 45η διαφορετική χώρα απέναντι στην οποία σκοράρει ο Ρονάλντο με την Πορτογαλία.

O CR7 δεν αρκέστηκε εκεί. Στο 96′ με νέα φοβερή κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή, με το 111ο γκολ του με την εθνική Πορτογαλίας, που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Φερνάντο Σάντος.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy