Πρεμιέρα για να γουστΑΡΗΣ!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2

Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Άρης που κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-1 με γκολ των Κβάτσιουκ και Σικόρσκι. Τα γκολ του Άρη μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η σωστή διαχείριση του σκορ έφερε εύκολα σχετικά τη νίκη, παρά το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις και στο τελευταίθο δευτερόλεπτο.

Το πρώτο 20λεπτο της πρεμιέρας του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας θα θυμόμαστε ότι οι νεοφώτιστοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους. Στο 6ο λεπτό ο Άρης κινδύνεψε αλλά η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε μόλις έξω, με τους ποδοσφαιριστές τους Ολυμπιακού να ισορροπούν το παιχνίδι. Μετά το 20λεπτο και για ένα πεντάλεπτο, ο Άρης απείλησε τρεις φορές με σουτ έξω από την περιοχή του Σικόρσκι που απέκρουσε σε κόρνερ, σουτ του Σιμιόν που κόντραρε και πέρασε πάλι κόρνερ που στην εκτέλεση του η κεφαλιά του Σίντεφελντ πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 36΄ήρθε το πρώτο γκολ του Άρη, που μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-1, όταν ο Καζού από αριστερά έβγαλε ωραία συρτή μπαλιά στη μικρή περιοχή για να έρθει ο Κβάτσιουκ και με «τσίμπημα» της μπάλας να νικάει το Μολ και να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 42΄ο Άρης κέρδισε φάουλ πλάγια αριστερά στην επίθεση, ο Καζού το εκτέλεσε με τη μπάλα να πηγαίνει συστημένη στο κεφάλι του Σικόρσκι που δεν λάθεψε και νίκησε με ωραία γυριστή κεφαλιά τον Μολ για να κάνει το 0-2!

Με το υπέρ του προβάδισμα των δύο γκολ ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου.

 

Με φόρα μπήκε ο Άρης και στην επανάληψη, αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο έχασε δύο ευκαιρίες με σουτ, ενώ ο Κβάτσιουκ στην επαναφορά και μετά από απόκρουση του Μολ στο 48΄έστειλε τη μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα ο Άρης φαινόταν να πατά καλύτερα και να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ του προβάδισμα. Στο 62΄ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του τελική με τον Γουίλσον που μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή, ενώ από το 60΄και έπειτα πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ανούσια.

Στα τελυταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά ο Άρης δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να απειλήσει. Στα τελευταία λεπτά αποχώρησε χωλαίνοντας ο Καζού από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 90+5 ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Ευτυχίδη σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κίτρινες: Σάλι / Σικόρσκι, Μπαμπίκα, Σπόλιαριτς, Γιανγκό

Ολυμπιακό: Μολ, Σαμπίνια, Μουκτάρης(81΄Πεχλιβάνης), Σάλι, Μάντζης, Κα(57΄Γουίλσον), Μανρίκε, Σαρφό, Κονφέ(57΄Γκουστάβο), Νάνι, Βαγγέλης(90΄Ευτυχίδης)

Αναπληρωματικοί: Τσούπιτς, Φώτη, Μποβέδα, Γκουστάβο, Γουίλσον, Ευτυχίδης, Πηλαβάς, Πεχλιβάνης, Χαραλάμπους

 

Άρης: Άλβες, Λόπες, Σικόρσκι(86΄Μπράουν), Στεπίνσκι(65΄Σπόλιαριτς), Καζού, Φράγκος(87΄Ανδρέου), Γιάνγκο, Σίντενφελτ, Μπαμπίκα(58΄Ιωσηφίδης), Κβάτσιουκ(58΄Σλόγκαρ), Σιμίον

Αναπληρωματικοί: Σωφρονίου, Μανού, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Χαραλάμπους, Ανδρέου, Σλόγκαρ, Μουσουντά, Ιωσηφίδης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy