Τι ισχύει με Μήτρογλου και Απόλλωνα / Ελλαδικό δημοσίευμα

Τα δεδομένα με την περίπτωση Κώστα Μήτρογλου

Το όνομα του Ελλαδίτη επιθετικού, Κώστα Μήτρογλου, παίζει εδώ και λίγα 24ώρα στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα, ο οποίος είναι στο ψάξιμο για επιθετικό.

Η αλήθεια στην περίπτωση του Μήτρογλου όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, είναι πως οι “γαλάζιοι” δεν μπήκαν ποτέ σε βάθος συζητήσεων, απλώς έδειξαν ένα επιφανειακό ενδιαφέρον. Το κασε του Ελλαδίτη επιθετικού είναι αποτρεπτικό για τον Απόλλωνα.

Για το θέμα του Κώστα Μήτρογλου και το θεωρητικό ενδιαφέρον του Απόλλωνα κάνει λόγο και η ιστοσελίδα metrosport.gr που ασχολείται με τα ρεπορτάζ των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Το δημοσίευμα της Ελλαδίκης metrosport.gr:

Ο Μήτρογλου «ψηφίζει» Αρη, δεν «ψήνεται» για… Κύπρο

Το super deal του Αρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά βάζει δύσκολα για τη νέα χρονιά, τουλάχιστον σε θεωρητικά επίπεδο, στους Δημήτρη Μάνο και Κώστα Μήτρογλου σε ό,τι αφορά τη θέση του στο βασικό πλάνο του προπονητή.

Με τον Μήτρογλου μάλιστα, όπως διέρρευσε η ΠΑΕ, έγινε μια πρώτη προσπάθεια μήπως και βρεθεί λύση για να απεμπλακεί η ομάδα από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Η πρώτη προσέγγιση δεν απέδωσε καρπούς, αλλά έδειξε τις ξεκάθαρες προθέσεις που έχει ο Αρης για τον ποδοσφαιριστή. Επίσημη πρόταση για την προοπτική διαζυγίου επίσης δεν έχει κατατεθεί από την ομάδα, ενώ και η στάση του Έλληνα επιθετικού αυτή τη στιγμή είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή των Κιτρινόμαυρων.

Με άλλα λόγια είναι αρνητικός να αποχωρήσει καθώς δεν θέλει να κλείσει τόσο άδοξα αυτό το κεφάλαιο, ενώ εκτιμά ότι αξίζει και μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες του στη διάρκεια της σεζόν. Το μόνο ενδεχόμενο ν’ αλλάξει στάση είναι να εμφανιστεί πρόταση από ομάδα που θα τον «εξιτάρει». Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει σίγουρα η προοπτική της Κύπρου και το ενδιαφέρον που εκφράστηκε (σε θεωρητικό επίπεδο) από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ούτε και η προοπτική να «μετακομίσει» στα Εμιράτα απ’ όπου επίσης, προ ημερών, υπήρξε κρούση στην πλευρά του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Κώστας Μήτρογλου παραμένει ανοιχτό για τον Αρη και είναι αρκετά περίπλοκο, αφού οι σκέψεις των δύο πλευρών για το μέλλον είναι εντελώς διαφορετικές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy