Να γίνουν πράξη τα θέλω του Ζόρνιγκερ

Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από την Ζίλινα

Ο Απόλλωνας από χθες (29/7) το βράδυ έχει αποχαιρετήσει την Ευρώπη και πλέον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα δύο παιχνίδια με τους Σλοβάκους έδειξαν πολλές και σημαντικές αδυναμίες στο ρόστερ της ομάδας και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα προγραμματισμού.

Όπως δήλωσε και ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, θέλει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσαρμοστούν στο πλάνο του, κάτι το οποίο είναι αναγκαίο.

Από την στιγμή που ο Νίκος Κίρζης αποφάσισε να φέρει στο Κολόσσι τον Γερμανό τεχνικό είναι υποχρεωμένος να ικανοποιήσει και τα θέλω του, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μην ξεχνάμε ότι ο Ζόρνιγκερ ήρθε στον Απόλλωνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το μήνυμα του προπονητή των “γαλάζιων” είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρες είναι και οι αδυναμίες και ο κακός προγραμματισμός που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Χρόνος υπάρχει, περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλά.

Όταν γίνουν όλα αυτά τότε θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα για τον φετινό Απόλλωνα, αλλά και για τον Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy