Serie A: Άκυρη η αναβολή, διεξάγονται δίχως κόσμο τα ματς!

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της Πάρμα με τη Σπαλ παρά το γεγονός πως δευτερόλεπτα προτού οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε η σκέψη για αναβολή του πρωταθλήματος λόγω του κοροναϊού!

Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές των Πάρμα και Σπαλ βγουν στο γήπεδο για να παίξουν το μεταξύ τους παιχνίδι που άνοιγε την αυλαία για την ημέρα στα ματς της Serie A, ο διαιτητής έλαβε τηλεφώνημα ν’ αναβάλει την σέντρα μέχρι νεοτέρας.

Ο λόγος ήταν η έξαρση του κοροναϊού, τα παράπονα της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της χώρας και οι σκέψεις που έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού για αναβολή του πρωταθλήματος.

Έπειτα από περίπου 45 ανακοινώθηκε η απόφαση να διεξαχθούν κανονικά τα προγραμματισμένα παιχνίδια της ημέρας όπως ακριβώς είχε γίνει γνωστό, δίχως κόσμο στις εξέδρες, με την αναμέτρηση της Πάρμα με τη Σπαλ να πηγαίνει για τις 14:45 από τις 13:30 που ήταν αρχικά η ώρα έναρξης…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy