Αποκλειστικό: Πρόταση Απόλλωνα σε Μάγκλιτσα

Ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση στο Άντον Μάγκλιτσα

Αποκλειστικές και αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του lemesosinsports.com αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση στον πρώην επιθετικό της ομάδας, Άντον Μάγκλιτσα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η πρόταση που έφτασε στο manager του “Μάγκλα”, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κάισερισπορ (Τουρκία), φτάνει τις 220.000 χιλιάδες ευρώ.

Όπως μάθαμε προτεραιότητα του Κροάτη επιθετικού είναι να βρει ομάδα στην Ευρώπη, ενώ το κασέ του κυμαίνεται γύρω στις 400.000 χιλιάδες.

Αυτή την στιγμή φαντάζει δύσκολο να κατηφορίσει ξανά στο νησί μας για λογαριασμό του Απόλλωνα, ενώ σίγουρο θεωρείται πως οι “γαλάζιοι” δεν θα παρατήσουν την προσπάθεια τους και είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στο Μάγκλιτσα.

Μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που ο Απόλλωνας κάνει προσπάθεια να φέρει πίσω τον Κροάτη, αφού και πέρσι έγινε προσπάθεια όπως σας είχε αποκάλυψει η ιστοσελίδα μας Διαβάστε ΕΔΩ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy