Φανούριος: “Η ευθύνη αφορά αποκλειστικά τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα, δεν εγκαταλείπει ο Κίρζης”

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, πριν το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σαφέστατα από μόνοι μας αφαιρέσαμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι η μόνη χρονιά που δεν μας ευθύνεται κανείς. Η ευθύνη αφορά αποκλειστικά τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Δεν τα καταφέραμε, αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ταπεινώσαμε τον κόσμο. Σίγουρα το να είναι δεύτερος ο Απόλλωνας και να θεωρείται αποτυχία δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο Απόλλωνας.

Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να διορθώσουμε τα λάθη μας και ίσως τον τρόπο σκέψης που τον διαμόρφωσε η πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει εκνευρισμός που από μόνοι μας απωλέσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος στεναχωρήθηκε, ακούει την κριτική και είναι δεικτικός. Κάναμε 2-3 λάθη τα οποία γνωρίζουμε και τα οποία μας στοίχισαν. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει για να αποκατασταθούν πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δεκτικοί, πειστικοί και αποφασισμένοι. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος και δεν λυγίζει».

Αν παραμένει στο πόστο του ο Νίκος Κίρζης: «Σίγουρα δεν εγκαταλείπει. Δεν ήρθε από την πίσω πόρτα ο Νίκος Κίρζης. Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θέλουμε να είναι αποφάσεις για χάρη των αποφάσεων. Ο Απόλλωνας έχει το υπόβαθρο με κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Απόλλωνας είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες της δεκαετίας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy