Πήραν άδεια για ξεκούραση στην ΑΕΛ

Πέντε ποδοσφαιριστές πήραν ειδική άδεια. Ο λόγος για τους Έουλερ, Σάντος, Ντανίλο, Μαέ και Βοζίνια, με τους τέσσερις πρώτους, να έχουν ήδη αναχωρήσει για το εξωτερικό, κάτι που θα κάνει σε λίγες μέρες και ο Βοζίνια.

Με ένα αγώνα να απομένει για το φινάλε του πρωταθλήματος, ο οποίος είναι και βαθμολογικά αδιάφορος, στην ΑΕΛ ξεκίνησαν ήδη οι αναχωρήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές, μετά από δύσκολη σεζόν.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” αναμένεται πως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα μέσα Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας και έτσι μερικοί παίκτες ζήτησαν και πήραν άδεια από την ομάδα, προκειμένου να μεταβούν από τώρα στις πατρίδες τους για ξεκούραση.

Συγκεκριμένα, πέντε ποδοσφαιριστές πήραν ειδική άδεια. Ο λόγος για τους Έουλερ, Σάντος, Ντανίλο, Μαέ και Βοζίνια, με τους τέσσερις πρώτους, να έχουν ήδη αναχωρήσει για το εξωτερικό, κάτι που θα κάνει σε λίγες μέρες και ο Βοζίνια. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ είναι το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Κυριακή (9/05, 18:00).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy