Αποχαιρέτησαν ΑΕΖ και ΕΝΥ…

ΑΕΖ Ζακακίου και ΕΝΥ Ύψωνα δεν τα κατάφεραν και υποβιβάστηκαν στην Γ΄κατηγορία

ΑΕΖ Ζακακίου και ΕΝΥ Ύψωνας είναι μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες της Λεμεσού που αποχαιρετούν τη Β΄κατηγορία, αφού δεν τα κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς που ήθελαν για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό.

Η ομάδα της ΑΕΖ αν και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ακολούθησε μια αγωνιστική κάμψη και αρνητικά αποτελέσματα που τις στέρησαν βαθμούς. Οι ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς με τις συχνές διακοπές, αλλά και το μικρό ρόστερ σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς στην ομάδα, έφεραν τη διαβάθμιση. Η επόμενη σεζόν όλοι στην ομάδα του Ζακακίου θέλουν να είναι το σκαλοπάτι για να ανέβουν ξανά στη Β΄κατηγορία.

Η ομάδα του ΕΝΥ αντίθετα δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα στις πρώτες του αγωνιστικές δεν ήταν ευνοϊκό με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, που έφεραν αρνητικά αποτελέσματα αλλά και αλλαγή προπονητή. Ο Μάριος Νεοφύτου διαδέχθηκε τον Λοίζο Κακογιάννη, όμως παρά την προσπάθεια δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Κάποιες συγκυρίες δεν επέτρεψαν το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να έρθει η αλλαγή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του ΕΝΥ δεν έπαιξε τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της στη φυσική της έδρα στον Υψωνα και το γήπεδο “Στέλιου Χαρή”. Η προσπάθεια θα είναι η ομάδα να επανέλθει στη Β΄κατηγορία τη μεθεπόμενη σεζόν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy