Στα πόδια του … η άνοδος, πιο κοντά από ποτέ!

Μετά και τη χθεσινή(28/4) του εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, ο Άρης βρίσκεται με το ένα πόδι στα “σαλόνια” της Α΄κατηγορίας, φτάνει να το εκμεταλλευτεί.

Στα πόδια του λοιπόν αν είναι στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές να πάρει τα νικηφόρα αποτελέσματα που χρειάζεται για να πάρει και το πρωτάθλημα, όχι μόνο την άνοδο του. Στον Άρη πάντως φαίνεται ότι η υπόσχεση που έδωσαν στον εκλιπόντα πρόεδρο τους John Παναγή δεν βγαίνει από το μυαλό και θα δώσουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Στην επόμενη και προτελευταία 33η αγωνιστική αντιμετωπίζουν την αδιάφορη Αγία Νάπα στο Τσίρειο και επιβάλλεται η νίκη.

Για την 34η και τελευταία αγωνιστική εκστρατεύει η “Ελαφρά ταξιαρχία” στην Πάφο και στη Χλώρακα για να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα. Στην τελευταία αγωνιστική θα έχουμε επίσης και το ντέρμπι μεταξύ της ΠΑΕΕΚ και του Οθέλλου, αλλά από τη στιγμή που ο Άρης κερδίσει δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει.

Ο περσινός στόχος λοιπόν της ανόδου, φαντάζει τη φετινή χρονιά κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη, αλλά είναι και τόσο κοντά φτάνει στο στρατόπεδο της ομάδας να δείξουν τη σοβαρότητα που απομένει στα δύο επόμενα παιχνίδια και τελευταία της σεζόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy