Σόλσκιερ: “Καιρός να πάρουμε το τρόπαιο”

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι είναι καιρός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει το επόμενο βήμα, και να φτάσει στον πρώτο τελικό από το 2017

H αγγλική ομάδα νίκησε με το ίδιο σκορ (2-0) και στο Old Traford  την Γρανάδα και με συνολικό σκορ 4-0, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα (29/4 και 6/5).

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε το Europa League στον τελευταίο της τελικό, αλλά έχει χάσει και τους τέσσερις ημιτελικούς, στους οποίους έχει εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των ημερών του Σόλσκιερ, συμπεριλαμβανομένης αυτής της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν. «Θα απολαύσουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο Σόλσκιερ, ο οποίος ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2018.
«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις απογοητεύσεις από τις ήττες που είχαμε για να μας παρακινήσουν να φτάσουμε στον τελικό. Το επόμενο βήμα για αυτήν την ομάδα είναι να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει ένα τρόπαιο. Αυτό θα δώσει σε αυτήν την ομάδα παικτών κάτι επιπλέον», πρόσθεσε ο 48χρονος Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν γνωρίζω τη Ρόμα, δεν την έχω δει να παίζει, αλλά γνωρίζω ότι αμύνθηκαν καλά εναντίον του Αγιαξ, όπως γνωρίζουμε ότι οι ιταλικές ομάδες τα πάνε πολύ καλά. Μετά γνωρίζουμε τον Ντζέκο και τον Σμόλινγκ. Είμαστε στους ημιτελικούς, τώρα μας περιμένει μια μονομαχία στο ύψος αυτού του τουρνουά, η Ρόμα είναι μια ομάδα με παράδοση και ιστορία.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy