Ήττα με ψηλά το κεφάλι κόντρα στην Κροατία

Κροατία - Κύπρος 1 - 0

Με ένα γκολ του Πάσαλιτς στο 40o λεπτό το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί, η Εθνική μας ομάδας ηττήθηκε 1-0 από την Κροατία στην Ριέκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Η Κροατία Σούκερ, εμείς Κούμα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε αμυντικό ρόλο αλλά κατάφερε να περιορίσει τους Κροάτες, οι οποίοι πέραν από μακριά σουτ δεν βρήκαν άλλο τρόπο για να απειλήσουν την εστία αρχικά του Δημητρίου και στην συνέχεια του Μιχαήλ.

Πρόβλημα ο Δημητρίου και αναγκαστική αλλαγή

Ήρθε εκείνη η άσχημη στιγμή του 40΄ όπου έγιναν συνεχόμενα λάθη, οι διεθνείς δεν μπόρεσαν να διώξουν και ήρθε το γκολ το οποίο έφερε και την ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έμεινε στον έναν βαθμό στον όμιλο.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο (46΄ Χουράνοβιτς), Λόβρεν, Τσαρ, Μπάρισιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πάσαλιτς (66΄ Όρσιτς), Μπρέκαλο (66΄ Βλάσιτς), Πέρισιτς (77΄ Κόβατσιτς), Μπούντιμιρ (57΄ Κράμαριτς)

ΚΥΠΡΟΣ: Δημητρίου (39΄ Μιχαήλ), Ψάλτης, Ιωάννου, Χάμπος, Ηλία (46΄ Π.Σωτηρίου), Κούσουλος, Κ. Σωτηρίου, Αρτυματάς (67΄ Κάστανος), Λαίφης (82΄ Ανδρέου), Τζιωνής (67΄ Παπουλής), Πίττας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy