Μπόκα – Ρίβερ: “Το πνεύμα του Μαραντόνα κράτησε την μπάλα εκτός και έσωσε την Μπόκα” (vid)

Στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν το αδιανόητο ανάποδο φάτλσο που πήρε η μπάλα και δεν κατέληξε στα δίχτυα της Μπόκα στο φινάλε του superclasico, οι οπαδοί της ομάδας έκαναν λόγο για το... πνεύμα του Μαραντόνα!

Το μεγάλο ντέρμπι με την Ρίβερ στο «Μπομπονέρα» ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να χάνουν και από έναν παίκτη με κόκκινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα και χτυπήματα σε αντιπάλους.

Η Ρίβερ που προτού μείνει κι εκείνη με δέκα παίκτες είχε προλάβει να ισοφαρίσει στο σκορ δίχως όμως να εκμεταλλευτεί για πολύ το αριθμητικό της πλεονέκτημα, είχε τρομερή ευκαιρία στο 89′ να σκοράρει για να πάρει τη νίκη, όμως, η μπάλα για κάποιον αδιανόητο λόγο δεν πέρασε τη γραμμή.

Έσκασε στο χορτάρι και πήρε ανάποδη τροχιά φεύγοντας προς τα έξω, με τους οπαδούς της Μπόκα να κάνουν λόγο για το… πνεύμα του Μαραντόνα που από ψηλά δεν ήθελε να δει την αγαπημένη του ομάδα να χάνει…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy