Πότε επιστρέφουν οι μαθητές, πότε ανοίγουν οι χώροι εστίασης

Οριστικοποιείται σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας το πλάνο που θεωρείται ως το ασφαλέστερο για την επάνοδο των μαθητών στα σχολεία τους με φυσική παρουσία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι όπως οι μαθητές της πρώτης και δευτέρας Λυκείου επιστρέψουν με φυσική παρουσία στα σχολεία της πρώτη Μαρτίου και οι μαθητές των γυμνασίων μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 8 Μαρτίου.

Η εστίαση

Μετά και την πρωινή δήλωση του Υπουργού Υγείας πως την πρώτη Μαρτίου δεν θα ανοίξουν οι χώροι εστίασης, το πλάνο προβλέπει άνοιγμα εστιατορίων  την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου.  Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες θα επαναλειτουργήσει η εστίαση αναμένεται να καθοριστούν στο μεσοδιάστημα από την πρώτη Μαρτίου μέχρι και τις 15 του μήνα.

Όσο αφορά τις υπόλοιπες χαλαρώσεις αυτές θα αφορούν τα γυμναστήρια με  προσωπική εκγύμναση και τις σχολές χορού.

1η Μαρτίου ανοίγουν και τα μονοπάτια της φύσης όπως εξάλλου δήλωσε το πρωί και ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Παραμένουν όλα τα υπόλοιπα

Όλα τα υπόλοιπα μέτρα που αφορούν συναθροίσεις, εκκλησιασμούς και συγκεντρώσεις παραμένουν ως έχουν τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Μαρτίου.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy