Σωφρόνης Vs Πετράκης 1-0

Δεύτερο συναπάντημα μεταξύ των δύο προπονητών με ιδιαιτερότητες

Σωφρόνης Αυγουστή και Γιάννης Πετράκης, ο πρώην και νυν προπονητής του Απόλλωνα αύριο (9/2) θα βρεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά από διαφορετικούς πάγκους.

Σωφρόνης: Επιστρέφει εκεί όπου δοξάστηκε

Οι δύο προπονητές βρέθηκαν αντιμέτωποι στις 19/10/2020, στο Μακάρειο, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με τον Σωφρόνη τότε να κάθεται στον πάγκο του Απόλλωνα και να κερδίζει τον Ολυμπιακό του Πετράκη, με 0-1, χάρη σε γκολ του Ντιγκινί στο 51 λεπτό.

Αύριο Τρίτη (9/2), στο Τσίρειο, στις 19:00, στα πλαίσια του αγώνα Απόλλων – ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, Σωφρόνης και Πετράκης θα βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι, αυτή την φορά όμως από διαφορετικούς πάγκους, με τον Πετράκη να ψάχνει την ρεβάνς.

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή η αυριανή(9/2) αναμέτρηση θα είναι η πρώτη του κόντρα στην πρώην του ομάδα και θα έχει την ιδιαιτερότητα πως θα βρει απέναντι του το προπονητή που τον αντικατάστησε στον “γαλάζιο” πάγκο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy