Μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή της Μπάγερν

Το πολικό ψύχος και ο παγετός, που επικρατούν στο Βερολίνο, υποχρέωσαν τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Μπάγερν Μονάχου, να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία. Μετά την χθεσινή (5/2) εκτός έδρας νίκη επί της Χέρτα με 1-0, οι Βαυαροί επρόκειτο να αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για την Ντόχα, όπου την Δευτέρα (8/2) θ΄ αντιμετωπίσουν ως πρωταθλητές Ευρώπης, τους Αιγύπτιους της Αλ Αχλί, στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων.
Όμως, οι εργασίες αποπάγωσης του αεροσκάφους καθυστέρησαν και ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας δεν επέτρεψε την απογείωση, προκειμένου να συμμορφωθεί με την απαγόρευση πτήσης που ισχύει από τα μεσάνυχτα έως τις 7 π.μ.

«Εχουμε την εντύπωση ότι οι αρμόδιες αρχές μας κοροϊδεύουν. Οσοι είναι υπεύθυνοι δεν έχουν ιδέα τι έχουν κάνει στην ομάδα μας», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Μπάγερν και παλιά σπουδαία δόξα της ομάδας, Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy