Μόνος στην κορυφή ο Απόλλωνας, υποχώρησε στην 4η θέση η ΑΕΛ, βυθίζεται η Καρμιώτισσα

 

Τα δεδομένα μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής…

Στο Τσίρειο Στάδιο, ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό και έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Ομόνοια.

Ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό για τον Απόλλωνα φτάνοντας τα 11 τέρματα στο Πρωτάθλημα, ενώ ο Πίττας με το 10ο του τέρμα στο Πρωτάθλημα πέτυχε το 2-0 στο 78. Ο Πεχλιβάνης μείωσε για τον Ολυμπιακό στον 82′.

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο “Τάσος Μάρκου” από την Ε.Ν.Π και υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 38 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο.

Το τέρμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε ο Μαϊσουράτζε στο 72ο λεπτό. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΛ με το Ριέρα (16′)  και στο δεύτερο για την ΕΝΠ (71′) με το Φελίπε.

Η Καρμιώτισσα μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Ερμή με 2-0, έπεσε στην προτελευταία θέση (13η), έχοντας 16 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστική:

Εκκρεμεί το αυριανό (18/1) παιχνίδι της Δόξας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η επόμενη 21η αγωνιστική:

Η βαθμολογία:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy