Με Ρομπέρζ παρτενέρ του Γιούστε και Βασιλείου στο αριστερό άκρο!

Την ευκαιρία να επανέλθει μόνος στην κορυφή έχει σήμερα(17/1) ο Απόλλωνας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στις 18:00 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.

Ο Πετράκης έχει προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν στην Κύπρο. Μετά τη φυγή του Σάλαι και την πώληση του στη Φενέρμπαχτσέ θα βρει τις λύσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Γιούστε και Ρομπέρζ που είναι απολύτως έτοιμος και επιστρέφει, στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά υπάρχει η μοναδική επιλογή του Βασιλείου, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Πέδρο. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Χάμπος με τον Ντένιτς, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ματέι. Η επιθετική τριάδα θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι, Γιαννιώτας, Πίττας και Ντιγκινί στην κορυφή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εννιά ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων” είναι στο όριο και αν εξαιρέσουμε τον Σακέττι που είναι τραυματίας οι υπόλοιποι οκτώ θα είναι ή στην ενδεκάδα ή στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθούν την κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας ή ΑΠΟΕΛ εντός έδρας.(Ρομπέρζ, Χάμπος, Πίττας, Μάρκοβιτς, Μπένσοπ, Ντένιτς, Ντιγκινί και Βασιλείου)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy