Κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας ο Απόλλωνας

Μετά το ρεπό του για τη 15η αγωνιστική, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Ανεβασμένος τη φετινή σεζόν και ενισχυμένος με τον Dorsey θα διεκδικήσει τη νίκη για όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Μέχρι το τέλος της Α΄φάσης ο Απόλλωνας εκτός από την ΑΕΚ αύριο εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει, τον Κεραυνό εντός και τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.

Πετρολίνα ΑΕΚ-Απόλλων Century 21

Σάββατο 09 Ιανουαρίου – 17:00 / «Κίτιον» / Cytavision Sports 7HD

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με το μεγάλο ντέρμπι που αφορά τις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται στην έδρα της τον Απόλλων Century 21. Oι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στην κορυφή με 25 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και τρεις ήττες μετά από 14 αγώνες. Οι «γαλάζιοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς, έχοντας δέκα νίκες και τρεις ήττες σε 13 αγώνες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 7HD.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy