Έκλεισε τη χρονιά με μεγάλη νίκη… θέλει ανάλογη συνέχεια

Έκλεισε τον χρόνο με μεγάλη νίκη εντός έδρας κόντρα στον Οθέλλο με 3-2, που την ανέβασε τόσο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, όσο και βαθμολογικά.

Η ομάδα της ΑΕΖ βρίσκεται με το πέρας της 14ης αγωνιστικής στην 7η θέση με 20 βαθμούς, μετρώντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες και δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του ιδιαίτερου φετινού πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ έχουν σκοράρει 18 τέρματα, ενώ έχουν δεχθεί 14. Τρεις ποδοσφαιριστές είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας με τον Θεοδώρου να ξεχωρίζει με 6 τέρματα, ενώ να τον ακολουθούν ο Γιώργος Βασιλείου με 4 και ο Ιταλός επιθετικός Etorre Ballestracci επίσης με 4. Από ένα γκολ έχουν σκοράρει οι Νικολάου, Φώκλας, ενώ έχει σκοράρει και ο τερματοφύλακας Καιρίνος με πέναλτι και ένα αυτογκόλ υπέρ.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Σοφοκλέους έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 26 ποδοσφαιριστές, με τους Φώκλα(1263), Φελισιέν(1254) και Νικολάου(1253) να έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ έχουν δεχθεί 42 κίτρινες κάρτες, με τους Στυλιανίδη και Θεοδώρου να έχουν από 5 και τον Μάρκου στις 4. Στυλιανίδης και Ευρυπίδου έχουν δεχθεί και κόκκινη κάρτα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy