Τη βρίσκει με τους μεγάλους…αδυναμίες με τους μικρούς!

Μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες(28/12) στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική η Καρμιώτισσα εντός έδρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ΜΕ 1-0.

Με τη νίκη της αυτή η νεοφώτιστη Καρμιώτισσα αύξησε τους βαθμούς της στους 14 και πήρε “μαξιλαράκι ασφαλείας” από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα των Πολεμιδιών βρίσκεται στην 12η θέση με 14 βαθμούς μετρώντας τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και 8 ήττες. Μάλιστα οι νίκες οι οποίες έχει,  είναι κόντρα στον Απόλλωνα, τον ΑΠΟΕΛ και την Ε.Ν.Π.

Έχει πετύχει 16 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 27. Πρώτος σκόρερ για την Καρμιώτισσα είναι ο Ίσμα Σάσι με 6 και τον ακολουθεί ο Ρομό με 4. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ομάρ Σάσι, ενώ από ένα έχουν οι Χατζηβασίλης, Χρίστου, Καπαρτής και Μπαρκάν.

Μέχρι στιγμής παρά το μικρό ρόστερ της ομάδας ο Χρύσης ΜΙχαήλ έχει χρησιμοποιήσει 25 ποδοσφαιριστές, με τον Ρομό να έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με 1533 και να τον ακολουθεί ο Ρέινολντς με 1391. Από εκεί και πέρα την πεντάδα με τα περισσότερα λεπτά συμπληρώνουν οι Ι. Σάσι(1348), Μ. Σάσι(1250) και ο Άλκης Χριστοφή με 1198.

Οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας έχουν δεχθεί 42 κίτρινες κάρτες, με τους Μπαράνοφ, Ι. Σάσι και Χρίστου να έχουν από πέντε, ενώ 4 κάρτες έχει ο Μαλεκκίδης. Μία κόκκινη έχει δεχθεί με δεύτερη κίτρινη ο Χατζηβασίλης.

Οι 9 από τους 14 βαθμούς που έχει πάρει μέχρι στιγμής είναι με Απόλλωνα(3), ΑΠΟΕΛ(4), Ανόρθωση(1) και ΑΕΚ(1), ενώ οι υπόλοιποι πέντε είναι με Ε.Ν.Π(3), Δόξα(1) και Εθνικό Άχνας(1). 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy