Φοβερή δήλωση Μιλένκο για τον προπονητή της Ομόνοιας!

Δηλώσεις για την παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μιλένγκο Σπόλιαριτς, αφού ήταν σχολιαστής στο χθεσινό(22/2) παιχνίδι. Η αξία του “μάγου” είναι πέρα πάσης αμφιβολίας, αφού όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι γνωρίζουν την ποιότητα που είχε στους αγωνιστικούς χώρους.

«Θα ακουστεί λίγο παράξενο αλλά θα το πω. Ο Μπεργκ προσπαθεί να δημιουργήσει έναν Άγιαξ εδώ στην Κύπρο. Έβαλε τρεις νεαρούς αλλαγή από τις ακαδημίες της Ομόνοιας και ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση κάποιου προπονητή».

«Ένα κρατάω για τον προπονητή της Ομόνοιας. Τη δήλωση του για τον μικρό. Είπε για τον Λοΐζου “δουλεύει καλά και μπορεί να γίνει καλός”. Δεν είναι είπε δουλεύει καλά και θα γίνει καλός παίκτης. Εδώ στην Κύπρο με ένα παιχνίδι λέμε “πωωω παικταράς, θα γίνει φοβερός”. Είναι άνθρωπος από άλλη χώρα το βλέπει διαφορετικά. Τους κάνουμε παικταράδες από δέκα χρονών. Πραγματικά τούτη τη δήλωση κρατάω», είπε ακολούθως και πρόσθεσε:

«Ότι δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες ναι, σίγουρα δεν θα έχουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως τους δίνει σημασία ο Μπεργκ. Βεβαίως για να γίνει καλός παίκτης ένας νεαρός, να πάρει γρήγορα ευκαιρίες, να παίξει, πρέπει να έχει και τύχη. Να τραυματιστούν κάποιοι παίκτες, να λείπουν κάποιοι από κάρτες. Όπως και αυτό ακούσαμε και ισχύει, ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν στην Ομόνοια. Αλλά τούτα τα έχει μπροστά της η Ομόνοια δεν μπορούν να λείψουν. Δεν είναι όλα μέλι-γάλα. Πρέπει να σε βοηθήσουν και κάποιες συγκυρίες, δεν μπορείς να πεις είμαι καλύτερος από κάποιον άλλο και αξίζει να παίζω. Αλλά, αυτό που κάνει ο Μπεργκ και δίνει ευκαιρία στους μικρούς είναι πολύ καλό και μπράβο του, πραγματικά»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy